Over ons

armyprom over ons

Armyprom is een handelsnaam van EGA en biedt een keur aan modieuze kwalitatieve kleding, persoonlijke accessoires en gifts welke voorzien kunnen worden van afbeeldingen uit uw eigen legeronderdeel, missie of andere herinneringen uit de krijgsmacht. Alle te kiezen afbeeldingen voor bedrukking en borduring zijn uniek en ontworpen in de eigen grafische studio van EGA en blijven eigendom, vallen onder de auteurswet, en worden bijna wekelijks internationaal uitgebreid.

Sinds de oprichting van EGA Multipromotions in 1985 is de visie altijd geweest om de meest creatieve oplossingen te bieden met een hoogwaardige kwaliteit, en met het verlangen om dingen mooi te maken. Vele klanten hebben reeds ervaren dat EGA een grote vakkennis heeft van grafische technieken, en weet waar internationaal de specialisten zich bevinden die uitzonderlijk zijn in de productie van promotionele toepassingen. Zakenmensen en professionals letten altijd op details, daar draait het om.


Wilt u voor uw bedrijf of vereniging weten wat Egaprom voor u kan betekenen ga dan naar www.egaprom.nl. Deze artikelen zijn bedoeld voor de B2B markt. Bestellingen met bedrukkingen of voorzien van uw boodschap kunnen alleen geleverd worden in aantallen, de prijzen zijn indicatief, gelden exclusief btw en gelden voor aantallen.

floor armyprom ega

Floor van Rij

Directie Armyprom

antoinette armyprom ega

Antoinette van Rij - Hagen

Directie Armyprom

Wij hopen dat u kunt genieten van de kwaliteit en erkenning die onze producten bieden.